Szolgáltatásaink

 

ABC_3592Virágok a mindennapokra

Friss, minőségi vágott virágok, cserepes dísznövények forgalmazása

Beszállítóinkkal, a kertészetekkel évek óta folyamatos kapcsolatban állunk. A hosszú múltra visszatekintő együttműködésünk és a partnereink hozzánk hasonló elhivatottsága garantálja a mindig friss, minőségi növényeket Önöknek.

Vázák, kaspók, kiegészítők, növényápolási termékek forgalmazása

Virágkötészet

Alkalmi csokrok, kompozíciók készítése – minden alkalomra. Vagy csak úgy. Soha nem kell indok néhány szál szép virághoz… Elkészítjük Önnek a céljához a leginkább hozzáillő virágcsokrot.

Virágküldés, házhozszállítás

Alkalmanként vagy rendszeresen… Az Ön nevében elkészítjük és eljuttatjuk termékeinket a megajándékozottnak – bármikor, garantált időre, a legextrémebb időpontokban is. Ha éppen nincs lehetősége haza vinni a megvásárolt vagy megrendelt terméket, azt is házhoz szállítjuk Önnek.

 

Virágok alkalmakra

Esküvői dekoráció

A menyasszonyi csokortól a teljes dekorációig.

Kegyeleti virágkötészet, az emlékezés virágai

A búcsúzás pillanataihoz járulhatunk hozzá virággal, tisztelhetjük meg ezzel szeretteiket, kegyeletünk jelképeként. A részvétcsokortól a legkülönfélébb koszorúkig széles kínálattal állunk rendelkezésükre. A virágokat kérés esetén kiszállítjuk a szertartás helyszínére.

Családi és céges rendezvények díszítése

Minden helyszínre és hangulatra – az alkalomhoz illeszkedő virág- (és nem csak virág) dekoráció. A szükséges eszközök, virágtartók, vázák, állványok bérelhető kínálatunkból.

Ajándék- és díszcsomagolás

Látványos, alkalomhoz illő és személyre szabott csomagolással látjuk el ajándékát.